Om os – Hvad er historien bag ?

Denne her side fra Ennovation har tidligere tilhørt et webbureau fra Århus som hed Ennovation. De eksisterer ikke mere, og da jeg syntes domænenavnet var fedt, og da jeg selv arbejder lidt med online marketing ( søgemaskineoptimering, Adwords og Analytics) i min fritid, i håbet om en dag at blive rigtig god og få mit eget webbureau, så vil jeg øve mig på det her domæne.

 

I min jagt på at blive god, har jeg fået lov til at øve mig på nogle menneskers hjemmesider. Disse menneskers hjemmesider får også lidt reklame herfra mig. Så du kan jo gå ind på bloggen og læse deres reklametekster (som jeg har skrevet for dem), eller du kan se igennem fingre med at kvaliteten ikke er super god her på siden, da jeg som er forholdvis ny i al det her med online marketing.

ghghj

 

 

Mit navn er i øvrig Johannes Givgaard Jørgensen jeg er 17 år og bor i Århus. Velkommen til min side 🙂